nettisivu_ohjelma_web.jpg

OHJELMA

Tervetuloa KARONKKAAN Lapualle!

Karonkka on Summerdance-festarin, Club Onniteekin ja Latosaaren retrodiscoiltojen tuotantotiimin uusi tapahtumakonsepti, joka valtaa 3000 henkeä vetävän Patruuna-areenan Lapualla helmikuussa.

Alla lyhyet esittelyt Karonkan huikeasta artistikattauksesta.

okupallo.png

★ OKU LUUKKAINEN ★

★ OKU LUUKKAINEN ★ ei esittelyjä kaipaa. Radio Novan RETROPERJANTAI-ohjelman isäntä kerää perjantaisin satojatuhansia suomalaisia radion ääreen, ja keikat ovat lähes aina loppuunmyytyjä. Miehellä on uskomaton kyky ottaa yleisönsä, eikä energia tunnu "YsäriBoi" ja "Haddaway" -hiteistä tutulta Okupojalta loppuvan ikinä!

solidpallo.png

★ SOLID BASE ★

★ SOLID BASE ★ on yksi isoimmista ysärinimistä Suomessa. "Mirror, Mirror"-hitillä läpilyöntinsä tehnyt ruotsalaiskaksikko ei todellakaan ole mikään yhden hitin ihme, sillä "You Never Know", "Come'n Get Me", "Push It", "Let It All Be Sunshine" ja monet muut pauhaavat edelleen ysäribileissä ympäri Eurooppaa.

waldopallo.png

★ WALDO'S PEOPLE ★

★ WALDO'S PEOPLE ★ tuli kuvioihin 1998 jättimäisellä megahitillä, jonka kaikki tietävät. "U Drive Me Crazy" on suomidancen virstanpylväs, kuten myös "I Dream", "Let's Get Busy" ja Suomen Euroviisunakin kuultu "Lose Control". Waldoa on kuultu myös Retroperjantain juontajana, ja livenähän mies on parhaimmillaan.

hunkspallo.png

★ SCANDINAVIAN HUNKS ★

★ SCANDINAVIAN HUNKS ★ on sitä mitä lupaa: "Maskuliinista menoa, treenattuja miesvartaloita ja karismaattisia persoonia". Hunksien show edustaa oman genrensä kansainvälistä huipputasoa, ja se on hiottu huippuunsa vuosien esiintymiskokemuksella! Hunksit takaavat yleisölle ja ennen kaikkea nykypäivän naisille ainutlaatuisen elämyksen.

djtonypallo.png

★ DJ TONY ★

★ DJ TONY ★ on Lapualta lähtöisin oleva, retrotiskijukkien terävimpään kärkeen kivunnut DJ-promoottori. Festareita ja yökerhoja ympäri Suomen jo 25 vuotta kolunnut kaveri hankki kannuksensa radiosta, ja pistää bileet pystyyn paikassa kuin paikassa järjettömän laajalla levystöllään ja miksaustaidoillaan.

djuninenpallo.png

★ DJ UNINEN ★

★ DJ UNINEN ★ nousi ysärifanien tietoisuuteen omilla nettilähetyksillään, ja on nykyään tuttu näky monissa ysäritapahtumissa. Monipuolinen DJ on tunnettu yllättävistäkin biisivalinnoista, leppoisasta habituksestaan sekä fanaattisesta ihailijaryhmästään.

ESIINTYMISAIKATAULU


21.00-21.30 Videoretrodisco
21.30-22.15 DJ Uninen
22.15-23.00 Scandinavian Hunks
23.15-00.00 Waldo’s People
00.15-01.00 Solid Base
01.15-02.45 Oku Luukkainen
02.45-03.30 DJ Tony

Järjestäjä pidättää oikeuden ohjelmanmuutoksiin.